"KVO Solutions hanteert geen beperkingen ten aanzien van het aantal bezichtigingen of looptijd in tegenstelling tot vele andere makelaars."

Makelaar

Een gemiddelde makelaar hanteert als tarief doorgaans een percentage over de aan of verkoopsom. Het gevolg van deze werkwijze is onduidelijkheid over de totale kosten van een makelaar, die zeker op de huizenmarkt in deze tijd aardig kunnen oplopen. Daarnaast treedt er bij een vergoeding op basis van een percentage over de koopsom een ongewenst effect op. Naarmate de koopsom hoger wordt, wordt de vergoeding aan de makelaar ook hoger. Dat is niet logisch. KVO Solutions haalt deze onzekerheid weg door één vast tarief te hanteren.

No cure no pay

Waardebepaling

Heb je concrete verkoopplannen? Dan wil je vast weten wat jouw huis waard is! Onze makelaar houdt van een goede bak koffie. Hij komt graag bij je langs om gratis en vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen. Uiteraard ben je ook bij ons op kantoor welkom voor een kennismakingsgesprek!

Aankoop

Indien er wel wordt onderhandeld, maar geen aankoop tot stand komt óf u in het geheel niet in onderhandeling wenst te treden, bent u voor de door ons geleverde diensten geen onkostenvergoeding verschuldigd. 

Verkoop

Ook is dit van toepassing indien u woning binnen 3 maanden niet is verkocht.
Meer informatie over no cure no pay? Betreft de voorwaarden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.